Aziz Çetin'i hatırlattı! İsimler farklı yöntem aynı

Antalyaspor A.Ş’de seçim tarihi resmi olarak açıklanırken Antalyaspor Kulübü'nde ise sessizlik sürüyor. Mart 2023’te dönemin Başkanı Aziz Çetin, Antalyaspor Kulübü'nü de vereceği sözüyle Antalyaspor A.Ş'yi Sabri Gülel'e bırakırken, Mustafa Ergün’ün de aynı sözü Levent Ördek'e verdiği kulislerde konuşuluyor.

Aziz Çetin'i hatırlattı! İsimler farklı yöntem aynı

18 Eylül’de seçime gidecek Antalyaspor A.Ş’de başkanlık koltuğuna Levent Ördek'in oturması bekleniyor. Mustafa Ergün’ün Antalyaspor Kulübü (Dernek) başkanlığını sürdüreceği Antalyaspor'da kulislerde konuşulanlar ise dikkat çekiyor. Antalyaspor Kulübü'nde seçim gündemi bulunmazken ilerleyen dönemde mevcut Başkan Mustafa Ergün’ün, bu koltuğu da Levent Ördek'e vereceği yönünde söz verdiği konuşuluyor.

Sabri Gülel'in istifasıyla sonuçlandı

Mustafa Ergün ve Levent Ördek arasındaki bu anlaşma, 2023 yılında yaşananları hatırlattı. O dönem hem Antalyaspor A.Ş hem de Antalyaspor Kulübü Başkanı olan Aziz Çetin'in aynı sözü Sabri Gülel'e verdiği akıllara geldi. Antalyaspor A.Ş'deki başkanlık görevinden istifa eden ve koltuğu Sabri Gülel'e bırakan Aziz Çetin daha dernek başkanlığını bırakmamış ve sonrasında yaşanan gerilimle birlikte Sabri Gülel görevinden istifa etmişti.

Antalyam.com
Antalyam.com