Bülent Korkmaz imzayı attı

TFF 1. Lig'de yeniden Süper Lig'e dönmeyi hedefleyen Antalyaspor, teknik direktörlük görevine Bülent Korkmaz'ı getirerek deneyimli çalıştırıcıyla 1 yıllık sözleşme imzaladı. Korkmaz, "Hedefimiz Antalyaspor'u ait olduğu Süper Lig'e çıkarmak" dedi

Bülent Korkmaz imzayı attı

TFF 1. Lig'de mücadele edecek Antalyaspor, teknik direktörlük görevine kulübün eski çalıştırıcısı Bülent Korkmaz'ı getirdi. Döşemealtı Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde 58 yaşındaki teknik adam kendisini 1 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Törende konuşan Antalyaspor A.Ş. Başkanı Mustafa Ergün, "Türk futbolunun efsane isimlerinden Bülent Korkmaz ile yeniden bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Amacımız Antalyaspor'u layık olduğu Süper Lig'e çıkarmak. Hocamıza güvenimiz tam. İnşallah sağ salim takımımızı hedeflediğimiz lige çıkaracağız. Bir yıllık imza attık. Hocamızla daha detaylı konuşup kamp programını da belirleyeceğiz. Hem camiamıza hem hocamıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

‘Elimizden geleni yapacağız’ Yaklaşık 7 yıl sonra yeniden Antalyaspor'un başına geçen Bülent Korkmaz ise takımın yeniden Süper Lig'e yükselmesi için yoğun bir çalışma dönemine gireceklerini söyledi. Deneyimli teknik adam, "Gönül isterdi ki Süper Lig'deyken teknik direktör olarak göreve gelmekti. Ama maalesef geçmişte yapılan hem saha hem saha dışı hatalar sonucu Antalyaspor yoluna 1. Lig'de devam ediyor. Amacımız Antalyaspor'u yeniden ait olduğu yer olan Süper Lig'e çıkarmak. Bunu yapmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Zor bir süreç olacak. Bu süreçte herkesin sabırlı olmasını istiyoruz. Çok çalışacağız, sabırlı olursak karşılığını alacağız" sözleriyle yeni sezon hedefini ortaya koydu. (Akdeniz Manşet)

Antalyam.com
Antalyam.com