Antalyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, medya mensupları ile basın toplantısında bir araya geldi.
Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda Gaziantep ve Başakşehir maçları ile ilgili değerlendirmeler yaparak sözlerine başlayan Erol Bulut, ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
ÇOK ÇALIŞARAK EKSİKLERİ KAPATACAĞIZ
Teknik Direktör Erol Bulut, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ''Gaziantep maçıyla başlayacak olursak, takımımızla bir hafta çalıştık. Aslında iyi bir hafta geçirmiştik. Eksik olduğumuz noktalarda futbolcularımıza çok fazla bilgi de verdik. Maalesef daha önce alıştıkları sistemden çıkmaları biraz zaman alıyor. Zaman geçtikçe ve daha çok çalıştıkça eksik noktaları kapatacağız. Verdiğimiz yeni bilgileri sahada uygulamaları için daha çok çalışmamız gerekiyor. Gaziantep'te ilk yarı istemediğimiz bir sonuç oldu. 3-0 geriye düşerek cezalandırıldık. Yapmak istediğimiz hiçbir şeyi sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda birkaç değişiklikle takım kendini buldu ve daha çok mücadele gösterdi. Karşılık vermeye çalıştık. İlk yarıda oynadığımız oyuna rağmen skoru 3-3'e de getirebilirdik.'' dedi.
PUANLARLA AYRILMAK İSTİYORUZ
Bu hafta oynanacak Başakşehir maçı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Bulut, "Puan olarak Başakşehir kötü bir durumda olsa da kimse zayıf bir takıma karşı oynayacağımızı düşünmesin. Zor bir maç olacak. Amacımız Başakşehir maçından puanlarla ayrılmak. Takım verdiğimiz bilgilere iyi tepkiler veriyor. İnşallah Başakşehir karşısında istediklerimizi sahaya yansıtacak ve karşılığını alacağız." diye konuştu.
FORMA ŞANSI BULMASI ONUN ELİNDE
Değerlendirmeler sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erol Bulut, genç futbolcu Bachir Gueye ile ilgili gelen soruya, "Antrenmanlarda gösterdiği performansla ona forma şansı verdim. İyi bir mücadele sergiledi ve iki gol attı. Daha fazla forma şansı bulması onun performansına bağlı." dedi. Takımdaki sakatlıklara da değinen Bulut, Erdoğan Yeşilyurt'un devre arasında hazır olabileceğini belirterek, Dario Šarić'in bu hafta kadroda yer alacağını Veysel Sarı ve Bahadır Öztürk'ün takımla antrenmanlara başladığını ifade etti.
Son olarak taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Teknik Direktör Erol Bulut, "Şehirde sık sık dolaşmaya çalışıyorum. Bana olan sevgi ve saygıyı gördüm. Umarım Başakşehir maçında stadyumu doldururlar ve biz de karşılığını veririz." dedi.