Antalyaspor’da, kamp yapılan otele yapılması gereken ödeme krizi sona erdi. Başkan adayı Rıza Perçin, takımın kampını organize eden acentaya yaklaşık 100 Bin Dolar tutarında çek verdi, acenta da 15 Temmuz’da sona eren sözleşmeyi 23 Temmuz’a kadar uzattı.
Antalyaspor’da yılan hikayesine dönen kamp krizi sona erdi. Geçtiğimiz yıldan kalan borçla birlikte yaklaşık 200 Bin Euro’ya mal olan ve ödenemeyen Burdur’daki otelin parası, sonunda ödendi.
SÖZLEŞME 15 TEMMUZ’DA BİTİYORDU Antalyaspor’un Burdur kampını organize eden turizm acentası, başkan olması beklenen Rıza Perçin’den ödenmeyen rakam ile ilgili çek olarak sorunu çözdü. Bu arada Antalyaspor’un içinde bulunduğu durum nedeni ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kampüsünde yer alan otel ile 15 Temmuz 2025 tarihine kadar sözleşme yapan acentanın, Rıza Perçin’den aldığı çek sonucu kamp tarihini 23 Temmuz’a kadar uzattığı belirtildi.
OTEL AÇIKLADI, PARA ÖDENDİ Antalyaspor ile kamp yapılan otel arasında yaşanan sorun üzerine bir açıklama yapan söz konusu tesis, “Otelimiz, Antalyaspor ile doğrudan herhangi bir borç-alacak ilişkisi içerisinde bulunmamaktadır” demişti. Sözleşme gereği Antalyaspor’un kampını organize eden acentadan alacaklı olan otelin bu açıklamasından 2 gün sonra ödeme krizi sona erdi ve verilen çek ile birlikte takımın 1 hafta daha kamp yapması sağlandı.
MALİ KRİZ ERZURUM KAMPNI İPTAL ETTİRDİ Bu arada ilk kampta yaşanan mali kriz nedeni ile Erzurum’da yapılması planlanan ikinci etap kamp da iptal edildi. 23 Temmuz’a kadar Burdur’da kamp yapacak olan Antalyaspor, bu kampın ardından kısa süre izin kullandıktan sonra 25 Temmuz’da kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor. Antalyaspor’un 9 Ağustos’ta kendi sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı ligin ilk maçına kadar Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde çalışması bekleniyor.
HAZIRLIK MAÇLARI ANTALYA’DA OYNANACAK Ligin ilk maçına kadar hazırlık maçı oynamayı planlayan kırmızı-beyazlı ekip, kente yakın takımlarla özel maç yapmayı planladığı öğrenildi. Planlamada bir değişiklik olmazsa Antalyaspor, yıllar sonra ilk kez sıcak havada ikinci kamp dönemini Antalya’da yapmış olacak. (Antalya Gündem)