Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele ettiği ilk yılda normal sezonu 5. sırada tamamlayan ve Play-Off’ta oynamana şansını elde eden Potanın Akrepleri, çeyrek final grubundan elendi.
Play-Off çeyrek final grubunda Bahçeşehir Koleji’yle eşleyen Antalyaspor geçtiğimiz hafta sonu evinde ağırladığı rakibine son saniye basketiyle 77-78 yenilmişti. Maçın rövanşında bugün İstanbul’da parkeye için kırmızı-beyazlı takım bu maçta da 74-66 yenildi ve gruptan elendi.
2 Comments
antbirlik Mayıs 8, 2018 at 7:56 pm
zaten bişey çıkmayacapı belliydi bizim takımdan. bursa eler diğer takımları
EXTREM07 Mayıs 9, 2018 at 2:36 pm
Valentin Pastal da var demek kadroda. Eren Beyaz da dahil edilseymiş bari. Ligden düştüğümüz sezon tüm maçlarını spor salonundan izlemiştim. Eren ve Valentin sayesinde kanser olmayanlar Allah’ın yüce ve şanslı kulları olarak kendini kabul etmeli.