Antalyaspor taraftarları isyan etti

Antalyaspor taraftarları isyan etti

Antalyaspor taraftarları,Antalya merkezde ortaya çıkan görüntüler sonucu Twitter üzerinden Antalya valisi ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanına çözüm çağrısında bulundu.

Cumartesi günü oynanan Beşiktaş – Galatasaray maçı öncesi Galatasaray taraftarları,Antalya saat kulesi yakınlarında bulunan tarihi handa meşaleli şekilde gösteri yaptı.Bu görüntülerin sosyal medyaya düşmesi üzerine tepki gösteren Antalyaspor taraftarları “Bu şehrin adı Antalya,kendi şehrimizde bizim yapacağımız etkinliklerde izin vermeyen kişiler böyle bir etkinliğe nasıl izin veriyor? Kendi şehrimizde istenmeyen takım taraftarı olduk. Galatasaray geçen sezon burada Antalya kümeye tezahüratları yapıyordu.Biz valimize ve belediye başkanımıza güveniyoruz gereğini yapmalarını istiyoruz” şeklinde isyan ettiler.

Ayrıca kırmızı beyazlı taraftarlar Twitter üzerinden  hastagı ile toplu halde paylaşım zinciri başlattı.

Antalya ve Antalyaspor ile ilgili her türlü haber, bilgi, belgeyi antalyasporum.com@gmail.com eposta adresine gönderebilirsiniz.