Spor Toto Süper Lig’de bu sezon hedeflerine ulaşamayan ve ligden düşme endişesinden son hafta kurtulan Antalyaspor’da yönetim gelecek sezonun kadro yapılanmasına başladı.
Kırmızı-beyazlı yöneticiler, futbolcuların büyük bölümünün gelecek sezon da Antalyaspor’da kalmasını planlıyor ancak kadroda sık yer alan 10 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Antalyaspor’da sezon sonunda Charles, Deniz Kadah, Emre Güral, Chico, Danilo, Celustka, Ozan Evrim Özenç, Sakıb Aytaç, Yekta Kurtuluş, Zeki Yıldırım’ın sözleşmesi bitecek.
Futbolcularıyla gelecek sezon yapılanması için ön görüşme yapan kırmızı-beyazlı yöneticiler, 10 isimle yeniden masaya oturacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile uzun vadede çalışmak istediğini açıklayan Antalyaspor yönetimi, deneyimli teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütecek. Antalyaspor yönetimi kulübün ekonomik yapısını ön planda tutarak yıldız futbolcu transferi gerçekleştirmeyecek.
Antalyaspor’da Djourou, Diego, Ferhat Kaplan, Hakan Özmert, Musa Nizam, Salih Dursun’un sözleşmesi gelecek yıl Mayıs’ta bitecek. Maicon, Jevtovic, Doukara, Boffin, Nazım Sangare, Vainqueur’un ise 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Harun Alpsoy’un sözleşmesi ise 2021 de sona erecek.
(star.com.tr)
7 Comments
Ronaldo Mayıs 17, 2018 at 8:31 am
Yönetim Doukara Diego Djourou Vanguer Drole Boffin Charles Zeki Yıldırım Sakip nazım Harun jevtovic maicon kalsın diğer bütün futbolcular gidebilir bize Nokta transfer lzm Gassama pinto musa çağıran karcemarkas gibi a
fanatik 07 Mayıs 17, 2018 at 12:47 pm
Anyalyasporumuz sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolculardan sadece zeki yıldırımı kadroda bıraksın.diğerlerini göndersin.hepsi bir serdar gürler kadar etmez.
Canvet0403 Mayıs 17, 2018 at 6:33 pm
Bence sözleşmesi biten 10/futbolcunun hepsiyle sözleşme imzalansın yani sözleşmeleri uzatılsın…Buna musa nizam ve chico da dahil……Zaten durum çok ama çok vahim….. Yaklaşık 1/haftadır Antalyasporu izleyen değerli gazetecileri takip ediyorum… Anladığım kadarıyla bu yönetim adam falan alamaz…en iyisi mevcut kadro muhafaza edilsin zaten drole ve de osman da katılacak…..
Bı arada uğur çiftçi sivasla serdar gürler de galatasarayla anılıyor….Bu adamlar bize gelmez….
AliCan07 Mayıs 17, 2018 at 8:01 pm
Emre Gural, Charles, Yekta Kurtulus, Danilo ve Chico gondersin gitsin
ERCAN07 Mayıs 17, 2018 at 11:33 pm
İLK ÖNCE BENCE GENÇLERİN KALECİSİNİ KAÇIRMAMAK LAZIM. Johannes Hopf
ERCAN07 Mayıs 17, 2018 at 11:34 pm
UĞUR ÇİFTÇİ VE ZEKİYİDE
EXTREM07 Mayıs 18, 2018 at 10:25 am
Bonservis odenmeden transfer edilebilecek o kadar cok oyuncu varki. E.Gural, Chico gibi verimsiz oyunculara odeyeceginiz maasla; veya biraz daha yuksek maliyetle yuzlerce oyuncu var ligimizde ve diger liglerde. Sivas’dan Bifouma, Alanya’dan Gassama,Osmanli’dan R.Lawal ve Vryajevic gibi ligimizde oynayan yuzlercesi. Mevcut kadrodaki bu mevkilerdeki oyuncularin hepsinden daha iyi ve takima daha verimli olabilecek potansiyelde oyuncular bunlar. Sivasspor, Sivas gibi irice bozkır kasabasina Kone ve Robinho gibi dunya yildizlarini getirebiliyorsa, lige yeni ciktigi halde futbolcu satarak gelir elde etmeden ekonomik anlamda gucu yetiyorsa; takima fayda saglayacak, karakterli, takim oyuncusu olan ve kariyerli futbolcunun dunya kenti Antalya’nin takimina transfer olmasi cok cok daha kolaydir. Kone ve Robinho’nun Sivas’ta gidebilecegi ne bir resraurant vardir, ne de sac tirasi yaptirabilecegi bir berber veya kuafor vardir. Buna ragmen irice bozkir kasabasinda takima katki veriyorlarsa; Antalya Icin cok daha iyisi olabilir. Yeterki iyi bir calisma ve yonetim sistemi olsun.