2 maçta 8 gol yedi
Gaziantep FK deplasmanından 3-2 mağlup dönen Antalyaspor, son 2 haftada filelerinden 8 kez top çıkardı.
Gaziantep FK deplasmanından 3-2 mağlup dönen Antalyaspor'da savunma alarm veriyor. Son iki haftada Antalyaspor’un savunması adeta iflas etti. Evinde Rizespor’dan 5 gol yiyen Kırmızı-Beyazlılar, milli aranın ardından çıktığı ilk maçta da Gaziantep FK karşısında dağıldı. İki maçta 8 golü kalesinde gören Akrep, üst üste 3’üncü maçından da yenilgiyle ayrıldı. Akrep, Gaziantep FK maçının öncesinde de Fenerbahçe ve Rizespor’a boyun eğmişti.
Gaziantep FK deplasmanındaki son galibiyetini 2008-2009 sezonunda Türkiye Kupası’nda alan Antalyaspor, o tarihten bu yana mutlu dönemiyor. Kırmızı-Beyazlılar, aldığı bu yenilgiyle birlikte Gaziantep deplasmanından üst üste 5’inci kez puansız ayrıldı.
İlgili Haberler
Güray Vural: Biz iyi bir takımız
Ümraniyespor karşısında attığı 2 golle galibiyetin mimari olan Antalyaspor kaptanı Güray Vural, iyi bir takım olduklarını ve taraftarın kendilerine inanmasını söyledi.
Ümraniyespor - Antalyaspor : 1-2 (Maç sonucu)
Antalyaspor, 1. Lig’in 7. haftasında Ümraniyespor'a konuk oldu.
Antalyaspor, Osman Özköylü ile anlaştı
Teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran TFF 1. Lig ekibi Antalyaspor, Osman Özköylü ile anlaştı.