Antalya ve Antalyaspor haber merkezi
Antalyam

3 transferin lisansı çıktı

8 yeni transfer yapan Antalyaspor, bunlardan üçünün lisansını çıkardı.

Fatih Yılmaz

Transfer engelini kaldıran Antalyaspor'da harcama limitiyle ilgili olarak sıkıntılar yaşanırken, bütçenin izin verdiği ölçüde lisanslar çıkmaya devam ediyor. İlk olarak Trabzonspor'dan kiralanan Poyraz Efe Yıldırım’ın lisansını çıkaran Antalyaspor, Tomas Cvancara ve Kenneth Paal'ın da işlemlerini tamamladı.

Kırmızı beyazlılarda Doğukan Sinik, Georgiy Dzhikiya, Hüseyin Türkmen, Abdülkadir Ömür, Hakan Kayaarası'nın lisansları ise henüz çıkarılamadı.

İlgili Haberler

FIFA'da dosya 3'e çıktı! Tehlikeli dosyalar yolda

FIFA'da dosya 3'e çıktı! Tehlikeli dosyalar yolda

Sezon başında ödemesini yaparak transfer engelini kaldırdığı bir dosyanın FİFA payını yatırmayan Antalyaspor, yeni bir transfer engeli daha aldı. Antalyaspor’un transfer engeline neden olan 3 dosya için yaklaşık 5 bin Euro ödemesi gerekiyor. 2 milyon Euro’luk yeni engellerin ise karar aşamasında olduğu öğrenildi.