Abdullah Yiğiter'den özür
Pendikspor maçının ardından taraftarla tartışma yaşayan Abdullah Yiğiter, Miloş (Recep Güler) aracılığıyla camiada özür diledi.
Pendikspor yenilgisinin ardından taraftarın tepkisini çeken Antalyaspor’un file bekçisi Abdullah Yiğiter, sonrasında yaşadığı tartışmanın ardından özür diledi.
Taraftara küfür ettiği iddia edilen Abdullah Yiğiter ile yaptığı görüşmeyi anlatan Recep Güler (Miloş), "Antalyaspor'umuzun kalecisi
Abdullah, dün beni telefonla aradı. Maçtan sonra yaşanan olaydan dolayı benden, taraftarımızdan, camiamızdan özür diledi.
Abdullah, bu sezon kötü başlangıç yaptı, çok hatalı goller yemeye başladı takımın kaderiyle oynadı. Taraftar isyanlardaydı. Üzülüyorduk. Maalesef maç sonunda Abdullah taraftarımızın birine cok ağır küfür etti. Ben de hiçbir futbolcu asla taraftarımıza küfür edemez diye tribünde isyan ettim. Antalyaspor'umuzda hiç kimse vazgeçilmez değildir herkes haddini bilsin. Biz Antalyasporuz" sözlerine yer verdi.
İlgili Haberler

Türkiye Kupası'nda rakipler belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalya ekiplerinin 3. turdaki rakipleri belli oldu.

Taraftardan otobüs isyanı
Antalyaspor’un Boluspor deplasmanı öncesinde taraftarların yaşadığı otobüs sıkıntısı sert tepkilere neden olurken, Süper Lig hedefiyle yola çıkan kırmızı-beyazlı kulübün yönetimi ve belediyeler eleştirilerin hedefi oldu.

Antalyaspor Yöneticisi Fatih Demirtop için soruşturma açıldı!
Pek çok adli vakada adı geçen Antalyaspor yöneticilerine bir yenisi daha eklendi. Antalyaspor A.Ş. ve Antalyaspor Kulübü yöneticisi Fatih Demirtop hakkında Antalya Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yolsuzluk davası sanıklarından F. S.’nin tahliye edilmesi için 900 bin Euro aldığı iddiasıyla Adalet Bakanlığı’nın ardından Antalya Barosu Disiplin Kurulu da soruşturma başlattı.