Açık 26.4°C, Açık, Antalya

Antalyaspor A.Ş yeni yönetimi ve iş yerlerinin isimleri

Antalyaspor'da olağanüstü genel kurul öncesinde yönetim kurulu büyük ölçüde belli oldu.

Antalyaspor A.Ş yeni yönetimi ve iş yerlerinin isimleri

18 Temmuz Saat 16:00’da Antalyaspor A.Ş kongresi yapılacak. Antalyaspor A.Ş’nin hisselerinin %59.60’ına sahip olan Antalyaspor Kulübü (Dernek) Başkanı Mustafa Ergün’ün kongreye aktılması seçim yapılması için yeterli olacak.

Kulislerde kongrenin iptal olabileceği de belirtiliyor.

Kongre gerçekleşirse, Mustafa Ergün’ün tek başına vereceği oy yeni yönetimin seçilmesi için yeterli olacak.

Antalyaspor A.Ş’nin 29 isimden oluşması gerekiyor. Rıza Perçin ve Emrah Çelik şu anada 22 kişiyi ikna ettiler. Kongre saatine kadar kalan 7 ismi daha ikna etmek için çaba sarfedecekler.

Rıza Perçin - Turizm

Emrah Çelik - Emir Tur

Hakan Onay - Onay Hamamı

Fatih Demirtop - Avukat

Ali Çam

Cihat Gökalp - Urban mobilya

İbrahim Halil Öcalan-Sanax İnşaat

Selçuk Kahraman - ElisInvest / MaxElis

Emir Ekmekçi - Kavram Turizm

Serkan Sürer - Nebula Yat

Bülent Kaya-Döviz Bürosu

Nebi Erdemsoy - Majör Event, CleanLife İnşaat

Hakan Kayaarası - Pusula Ambalaj ve Otelcilik

Ali Altınay - Çipa Nalık / Ays buz

Oktay Arı-Turizmci

Lokman Aslan - Telgraf Turizm

Mehmet Boztaş - Lexia Otelcilik

Mehmet Güneysu -Anex Turizm

Haydar Ali Yıldırım - Turzem

Çağdaş Uslu - Çağ Tur

Bilal Özkan - Tradehandel GmbH Özbeyt İnşaat / Fruitbox

Avni Bağçalı - Chefinoks Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

Yaklaşık 3 haftadır görevde olan Antalyaspor İcra Komitesi'nin kongre sonrası görevleri resmiyete kavuşmuş olacak. Transfer engelini açmak, Kulüp lisansı almak, vergi ve sigorta borçlarını yapılandırmak ve harcama limitini arttırmak için yoğun bir çaba içerisine girecek. 9 Ağustos’ta oynanacak olan ligin ilk maçından önce tüm bu sorunları çözemeleri gerekecek.

Antalyam.com
Antalyam.com