Antalyaspor Ibrahim Cissoko'yu istiyor
Antalyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip Fransa Ligue 1 ekibi Toulouse'de forma giyen Ibrahim Cissoko'yu gündemine aldı.
Doğukan Sinik, Dzhikiya, Kennet Paal, Abdülkadir Ömür, Hüseyin Türkmen ve Poyraz Efe Yıldırım'ı kadrosuna katan; Tomas Cvancara ile de transferde sona gelen Antalyaspor, kanat transferinde de mutlu sona ulaşmak üzere.
Antalyaspor, sol kanat transferini bitiriyor
Foot Mercato'nun haberine göre; Geride bıraktığımız sezonu Plymouth ile Sheffield Wednesday'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Toulouse'de bulunan Ibrahim Cissoko, Antalyaspor'a transfer olmak üzere.
Transfer önümüzdeki saatlerde açıklanabilir
Haberde yer alan bilgiye göre; Antalyaspor, 22 yaşındaki Hollandalı sol kanatın transferini önümüzdeki saatlerde açıklayacak.
Formül kiralık
Toulouse ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve 1.50 milyon euro'luk piyasa değerine sahip olan futbolcu kırmızı-beyazlı ekibe kiralık olarak transfer olacak.
İlgili Haberler

Evde kayıp büyük
Süper Lig yolunda istikrarsız bir görüntü çizen Antalyaspor'da iç sahada alınan kötü sonuçlar can sıkıyor. Bu sezon evinde 7 maça çıkan Antalyaspor, 5'inci yenilgisini Bodrum FK karşısında aldı.

Antalyaspor - Bodrum FK : 1-2 (Maç sonucu)
Antalyaspor, 1. Lig’in 12. haftasında Bodrum FK’yı konuk etti.

Antalyaspor - Bodrum FK maçının kadroları belli oldu
Antalyaspor, 1. Lig’in 12. haftasında Bodrum FK’yı konuk ediyor.