Antalyaspor için kalıcı yasak iddiası!
Eski futbolcusu, Dünyaca ünlü isim Samuel Eto’o’nun menajerine olan borcunu 10 yıldır ödemeyen Antalyaspor, 3 dönem kalıcı transfer yasağına çarptırıldı. Yasağa göre, kırmızı-beyazlı takım 2027-2028 sezon başına kadar transfer yapamayacak.
Eski oyuncularına olan borçlar nedeni ile sürekli transfer engeli alan Antalyaspor, bu kez transfer yasağı ile karşı karşıya geldi. 2017-2018 sezonunda Antalyaspor forması giyen Samuel Eto’o’nun menajerine olan borç nedeni ile 3 tam transfer dönemi transfer yasağı alan kırmızı-beyazlı ekip, 2027-2028 sezon başına kadar transfer yapamayacak. FİFA’da karara bağlanan 4 dosya nedeni ile transfer engeli bulunan Antalyaspor, bu kez transfer yasağı ile karşı karşıya kaldı.
HEMEN ÖDENİRSE, ERTELENME İHTİMALİ VAR
Spor hukukçularından alınan bilgiye göre, transfer yasağının erteleme olasılığının bulunduğu, bunun için Eto’o’nun menajerine olan borcun derhal ödenerek FİFA’ya başvuruda bulunulması gerektiği öğrenildi. Söz konusu çözüm yolu tercih edilirse, transfer yasağı 1 yıl süre ile ertelenebiliyor. Konuyla ilgili Antalyaspor’dan henüz bir açıklama yapılmazken, kulübün izleyeceği yol merak ediliyor.
2027-2028 SEZONUNA KADAR TRANSFER YASAK
Ödeme yapılmaz ve yasağın ertelenmesi sağlanmazsa, Antalyaspor 3 dönem yeni bir futbolcu transferi yapamayacak. Buna göre 2025-2026 sezonunun devre arası, 2026-2027 sezonunun sezon başı ve devre arasında da yeni oyuncu alınamayacak. Başka yasak gelmezse Antalyaspor, 2027-2028 sezonu başında yeni oyuncu transferi gerçekleştirebilecek. (Antalya Gündem)
İlgili Haberler
Güray Vural: Biz iyi bir takımız
Ümraniyespor karşısında attığı 2 golle galibiyetin mimari olan Antalyaspor kaptanı Güray Vural, iyi bir takım olduklarını ve taraftarın kendilerine inanmasını söyledi.
Ümraniyespor - Antalyaspor : 1-2 (Maç sonucu)
Antalyaspor, 1. Lig’in 7. haftasında Ümraniyespor'a konuk oldu.
Antalyaspor, Osman Özköylü ile anlaştı
Teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran TFF 1. Lig ekibi Antalyaspor, Osman Özköylü ile anlaştı.