Antalyaspor Paal'ın peşinde
Savunmanın soluna takviye için çalışmalarını sürdüren Antalyaspor'da son olarak Queens Park Rangers forması giyen Kenneth Paal gündeme geldi.
Teknik Direktör Emre Belözoğlu’nun savunmanın soluna da Güray Vural ve Abdurrahim Dursun ile rekabete girecek bir ismi istemesinin ardından çalışma yapan Antalyaspor, Kenneth Paal transferi için harekete geçti. Son olarak Championship ekiplerinden Queens Park Rangers forması giyen Kenneth Paal’ı hedefine alan Antalyaspor, transferi tamamlamak için mesai harcadı.
Bonservisi elinde
2017 yılında PSV’de profesyonel olan 28 yaşındaki futbolcu, Zwolle formasını giymesinin ardından 2022 yılında QPR’ye transfer oldu. Sözleşmesini tamamlayan Surinam asıllı Hollandalı futbolcu, bonservisini eline aldı.
4 gole katkı koydu
Kariyerinde sol bek dışında ön libero, merkez orta saha, orsa sahanın solu, orta sahanın sağı, forvet arkası, sol kanat ve sağ kanatta forma giyen deneyimli futbolcu, geçtiğimiz sezon toplamda 43 maça çıktı. 3 bin 229 dakika oyunda kalan Paal, 1 gol ve 3 asist üretti.
İlgili Haberler

Evde kayıp büyük
Süper Lig yolunda istikrarsız bir görüntü çizen Antalyaspor'da iç sahada alınan kötü sonuçlar can sıkıyor. Bu sezon evinde 7 maça çıkan Antalyaspor, 5'inci yenilgisini Bodrum FK karşısında aldı.

Antalyaspor - Bodrum FK : 1-2 (Maç sonucu)
Antalyaspor, 1. Lig’in 12. haftasında Bodrum FK’yı konuk etti.

Antalyaspor - Bodrum FK maçının kadroları belli oldu
Antalyaspor, 1. Lig’in 12. haftasında Bodrum FK’yı konuk ediyor.