Antalya ve Antalyaspor haber merkezi
Antalyam

Antalyaspor Tomas Cvancara'yı istiyor

Sebastien Haller ve Davie Selke transferlerinde istediği sonuca ulaşamayan Antalyaspor’da yeni hedef Tomas Cvancara oldu. Borussia Mönchengladbach forması giyen 24 yaşındaki futbolcu, kiralık olarak transfer edilmesi isteniyor.

Fatih Yılmaz

Forvet transferi için uzun süredir çalışma yapan Antalyaspor’da hedef yeniden Almanya… Borussia Dortmund forması giyen Sebastien Haller ve Hamburg’dan Davie Selke’nin ardından Marko Arnautovic için girişimde bulunan Antalyaspor, Bild’de yer alan habere göre bu kez Borussia Mönchengladbach forması giyen Tomas Cvancara girişimlere başladı.

Kiralık isteniyor

Alman ekibinin 2023 yılında Sparta Prag’dan 10.5 milyon Euro’ya transfer ettiği 24 yaşındaki golcünün kiralık olarak kadroya katılması planlanıyor. Görüşmelerin olumlu ilerlediği ve transferin tamamlanma olasılığının yüksek olduğu öğrenildi.

Beklentileri karşılamadı

Yüksek bonservis bedeline karşın Alman ekibinde beklentileri karşılayamayan Çek golcü, geçtiğimiz sezon 30 maça çıktı. Sadece 2 gol atabilen genç futbolcu, bu sebeple gözden düştüğü de basında yer aldı. Çekya milli takım forması da giyen Cvancara, 8 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı.

İlgili Haberler

Evde kayıp büyük

Evde kayıp büyük

Süper Lig yolunda istikrarsız bir görüntü çizen Antalyaspor'da iç sahada alınan kötü sonuçlar can sıkıyor. Bu sezon evinde 7 maça çıkan Antalyaspor, 5'inci yenilgisini Bodrum FK karşısında aldı.