Antalyaspor’da Osman Özköylü dönemi başladı
Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran Antalyaspor’da Osman Özköylü dönemi resmen başladı. Deneyimli teknik adam, ilk çalışmasına bu akşam çıktı.

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran Antalyaspor’da Osman Özköylü dönemi resmen başladı. Kırmızı beyazlılardan şu açıklamaya imza atıldı:
“Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Osman Özköylü ile anlaşmaya varmıştır. Yeni hocamıza ve ekibine Antalyaspor'umuza hoş geldin der, armamız altında başarılar dileriz.
Yeni teknik direktörümüz, futbolcularımızla bir araya gelerek bugün takımımızın başında ilk antrenmanına çıkmıştır.
Osman Özköylü için düzenlenecek resmi imza töreni, yarın saat 15:00'te Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilecektir.”
İlgili Haberler

"Çökmüşler koca camiaya"
Cuma günü seçimli genel kurul yapılacak Antalyaspor'da aday olması beklenen Levent Ördek'in geri adım atmasıyla belirsizlik bir kat daha arttı. Sürece dikkat çeken gazeteci Vedat Gürhan, "Çökmüşler koca camiaya" sözleriyle durumu özetlerken "Mustafa Ergün’ün ATSO için giydiği kıspete yağ sürer mi o yağ akma haline mi dönüşür?" sözlerine yer verdi.
Güray Vural: Biz iyi bir takımız
Ümraniyespor karşısında attığı 2 golle galibiyetin mimari olan Antalyaspor kaptanı Güray Vural, iyi bir takım olduklarını ve taraftarın kendilerine inanmasını söyledi.
Ümraniyespor - Antalyaspor : 1-2 (Maç sonucu)
Antalyaspor, 1. Lig’in 7. haftasında Ümraniyespor'a konuk oldu.