Antalyaspor uzun süren mesainin ardından FIFA tarafından getirilen transfer engelini kaldırdı. Kırmızı-Beyazlılar, yen, transferlerini hafta sonu oynanacak Pendikspor mücadelesinde sahaya sürebilecek.
Eylül 2025’ten bu yana kapalı olan transfer tahtasını resmen açtı. 16 dosyası bulunan ve bu sebeple FIFA tarafından transfer engeliyle cezalandırılan kırmızı beyazlılar, son kalan dosyanın sahibi olan Kenan Piric ile de anlaşma sağladı.
Boşnak eldivenin ödemelerini yapan Antalyaspor, gelen onay yazısıyla birlikte tüm dosyaları çözüme kavuşturmuş oldu. Antalyaspor, yeni transferleri Güray Vural, Pedrinho, Nzaba ve Ahmet Sağat’ı Pendikspor karşısında sahaya sürebilecek. Sakatlığı bulunan Ufuk Akyol ise forma giyemeyecek.