Antalya ve Antalyaspor haber merkezi
Antalyam

Antalyaspor'dan Abdülkadir Ömür hamlesi

Geride bıraktığımız sezonu 15. sırada tamamlayan ve ligde kalmayı başaran Antalyaspor'da Başkan Sinan Boztepe ve Teknik Direktör Emre Belözoğlu arasında gerçekleşen toplantının ardından transfer çalışmları hız kazandı.

Fatih Yılmaz

Hücum hattına takviye yapmak isteyen Akrepler'in gündemine yerli bir isim geldi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Antalyaspor, geride bıraktığımız sezonun yarısını Rizespor'da geçiren ve bonservisi Hull City'de bulunan Abdülkadir Ömür'ü transfer etmek için harekete geçti.

Emre Belözoğlu özellikle istiyor

Kırmızı-beyazlı ekibin, Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun özellikle kadrosunda görmek istediği 25 yaşındaki on numarayı renklerine bağlamak için Hull City ile resmi görüşmelere başlandığı ve yerli futbolcunun Antalyaspor'a katılmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Haberde İngiliz ekibinin de oyuncunun takımdan ayrılması için kolaylık sağlayacağı vurgulandı.

Geride bıraktığımız sezon hem Hull City hem de Çaykur Rizespor forması altında olmak üzere 28 maça çıkan Abdülkadir Ömür'ün güncel piyasa değeri ise 3.60 milyon euro.

1.68 boyundaki orta sahanın İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi 2 yıl sonra sona erecek.

İlgili Haberler

Evde kayıp büyük

Evde kayıp büyük

Süper Lig yolunda istikrarsız bir görüntü çizen Antalyaspor'da iç sahada alınan kötü sonuçlar can sıkıyor. Bu sezon evinde 7 maça çıkan Antalyaspor, 5'inci yenilgisini Bodrum FK karşısında aldı.