Açık 15°C, Açık, Antalya

Besle kargayı oysun gözünü

CW Enerji’nin Galatasaray’a sponsor olmasına tepki sesleri yükseliyor. Gazeteci Ibrahim Okumamış da konuyu köşesine taşıdı.

Besle kargayı oysun gözünü

Atalarımızın hakkını ödemek mümkün değil. Her sözleri bir inci tanesi gibi mübarek. “Besle kargayı oysun gözünü” diye söylemişler asırlar önce atalarımız. Yaşanmışlıklardan dolayı.

Peki bu atasözünün anlamı nedir? Bir insana yapılan iyiliklerden sonra o iyiliğin karşılığını vermeden, arkadan iş çeviren birini anlatmaktadır. Veya yapılan iyiliğe karşı ihanet ya da hıyanet şeklini ifade ediyor. Bunlarda TDK tarafı!

Şimdi size bir mevzuyu anlatayım da atasözüme denk düşüyor mu düşmüyor mu siz karar verin. Antalya’da faaliyet gösteren CW Enerji firması var. Allah için çok güzel iş yapıyorlar.

Ancak Toroslar’ın bağrından doğan bu firma ki sahibi Sakaryalı Tarık Savran! Bu şehre sırtını dönüyor. Tıpkı Antalya’da oteli olan bir çok turizmci gibi!

Efendim CW Enerji, Galatasaray ile FORMA SIRT SPORSORLUĞU anlaşmasına varmış. Dün imza töreni yapılacaktı. Fakat 20 şehidimiz nedeniyle ertelenmiş.

Şöyle dönüp bir baktım da CW Enerji Antalya’da doğup büyümüş. Peki bu şehre ve bu şehrin armadasına ne KAZANDIRMIŞ? Kocaman bir HİÇ!

Yahu bizim oralarda bir laf vardır, “Cami dururken mescide haramdır” diye. Maddi imkansızlıklardan kıvranan Antalyaspor dururken Galatasaray’da neyin nesi Tarık Efendi?

Vallahi bu konuda bu şehirden kazanıp enerjisini başka şehirlerin takımlarına aktaranlara aklım sırrım ermiyor. Antalyaspor’a sahip çıkmak bu kadar mı zor geliyor yahu size?

Ha unutmadan. Tarık Sarvan Efendi, Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nin ana sponsoru! Hani en azından PEHLİVANLARA katkı koyuyor. Belki sırtının yere gelmemesi içindir.

Ama unutulmasın ki bu şehre sırtını dönenler bir gün gelecek yüzünü döndüğünde bu şehri asla göremeyecek. Benden söylemesi.

İbrahim Okumamış - Lider

Antalyam.com
Antalyam.com