Aylardır Antalyaspor’un gündeminde olan eski futbolcusu Dario Saric, Türkiye’ye geldi. Sağlık kontrolünden geçirilen Boşnak futbolcu, Kırmızı-Beyazlılarla 3 yıllık anlaşmaya vardı.
Antalyaspor’da taraftarın aylardır beklediği Dario Saric transferinde mutlu sona ulaşıldı. Haftalar önce Antalyaspor ile prensip anlaşmasına varan, ancak kulübü Palermo’yla sorunları çözmek için uğraş veren 28 yaşındaki futbolcu, Antalya’ya geldi. Taraflar 3 yıllık anlaşmaya vardı.
Sağlık kontrolünden geçti
Her konuda el sıkışan başarılı futbolcu, sağlık kontrolünden de geçirildi. Hali hazırda transfer engeli bulunan Antalyaspor’un bu sorunu aşmasının ardından Dario Saric ile resmi sözleşmeye imza atarak futbolcunun lisansını çıkarmayı planlıyor. Başarılı futbolcunun hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçının kadrosuna alınabileceği öğrenildi.
Geçen sezon Palermo ve Cesena’da oynadı
2023-2024 sezonunda kiralık olarak Antalyaspor forması giyen Dario Saric, 34 maça çıkarken 3 kez gol sevinci yaşadı. Geçtiğimiz sezonun ilk devresini Palermo’da, ikinci devresini de Cesena kiralık olarak geçiren Saric, 26 maçta bin 254 dakika oyunda kaldı ve 3 kez gol atma başarısı gösterdi.