Mustafa Ergün: Derneği bırakmaya hazırım
Levent Ördek’in adaylıktan vazgeçtiği Antalyaspor A.Ş.’nin mevcut başkanı Mustafa Ergün, “2 kez transferi açarak mucizeyi gerçekleştirdik. Ancak Antalyaspor benim şahsi takımım değil. Eleştirenler genel kurulda aday olsun, dernek için hemen orada genel kurul kararı alacağım” dedi.
Antalyaspor’da 18 Eylül’de yapılacak genel kurul öncesi, yeni bir belirsizlik yaşanıyor. Daha önce aday olacağını açıklayan Levent Ördek’in adaylıktan vazgeçmesi üzerine gözler mevcut başkan Mustafa Ergün’e çevrildi.
MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİK, DAHA FAZLASINI YAPAMAYIZ
Levent Ördek’in adaylıktan vazgeçip geçmediği konusunda net bir bilgisinin olmadığını belirten Başkan Mustafa Ergün, 18 Eylül’deki genel kurulda adayları beklediklerini söyledi. Yönetimi ile birlikte adeta bir mucizeyi gerçekleştirip iki kez transfer engelini kaldırdıklarını ve takımı lige başlattıklarını belirten Ergün, “Adeta mucizeye imza attık. Ancak ben tek başıma daha fazlasını yapamam” dedi.
ELEŞTİRENLER GENEL KURULDA ADAY OLSUN
Yaptıkları tüm çalışmalara rağmen sürekli eleştirildiklerini belirten Ergün, “Bizi eleştirenler 18 Eylül’deki genel kurula gelip aday olsun. Dışarıdan konuşması kolay. Antalyaspor sadece benim takımım değil. Herkes sorumluluk alsın ve elini taşın altına koysun” diye konuştu.
A.Ş.’YE ADAY ÇIKARSA DERNEĞİ BIRAKIRIM
Antalyaspor Derneği için genel kurul kararı almadığı için yapılan eleştirilere yanıt veren Ergün, şunları söyledi: “Derneği 1200 üyesi var. A.Ş.’ye aday yokken bu kadar insanı toplamak mantıksızdı. Ancak 18 Eylül’deki genel kurula aday çıkan olursa, hemen o gün orada dernek için de genel kurul kararı alacağım. Biz koltuk heveslisi değiliz. İsteyene derneği de bırakmaya hazırız”. (Antalya Gündem)
İlgili Haberler

Evde kayıp büyük
Süper Lig yolunda istikrarsız bir görüntü çizen Antalyaspor'da iç sahada alınan kötü sonuçlar can sıkıyor. Bu sezon evinde 7 maça çıkan Antalyaspor, 5'inci yenilgisini Bodrum FK karşısında aldı.

Antalyaspor - Bodrum FK : 1-2 (Maç sonucu)
Antalyaspor, 1. Lig’in 12. haftasında Bodrum FK’yı konuk etti.

Antalyaspor - Bodrum FK maçının kadroları belli oldu
Antalyaspor, 1. Lig’in 12. haftasında Bodrum FK’yı konuk ediyor.