Antalya ve Antalyaspor haber merkezi
Antalyam

Mustafa Ergün sessizliği tercih etti

Antalyaspor’da teknik direktör Erol Bulut’un sözleşme sürecine dair basına yansıyan haberler spor camiasında gerginliğe neden oldu. Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün ise tartışmalara “Bu konulara girmek istemiyoruz. O yüzden cevap vermeyelim” diyerek yanıt verdi.

Fatih Yılmaz

Antalyaspor’da Emre Belözoğlu’nun ayrılığı sonrası takımın başına getirilen Erol Bulut’un sözleşme detaylarının basına sızması, yönetim ve medya arasında tartışmalara yol açtı. Olay kısa sürede büyürken, yöneticilerin açıklamaları kamuoyunda geniş yankı buldu.

Antalyaspor A.Ş. Başkan Vekili Hakan Onay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Etek değil başka bir şey giysin, ispatlamayan şerefsizdir” ifadelerini kullandı.

Bu açıklama hem spor kamuoyunda hem de basın çevrelerinde büyük tepki topladı. Paylaşım, gazetecilere yönelik bir itham olarak değerlendirildi ve kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Mustafa Ergün: “Bu Konulara Girmek İstemiyoruz”

Tartışmaların gölgesinde Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün, Akdeniz Gerçek Gazetesi’nin konuyla ilgili sorularına, “Bu konulara girmek istemiyoruz. O yüzden cevap vermeyelim” diyerek yanıt verdi. Kulüp yönetimi tarafından konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, yaşanan gerginliğin camia içinde nasıl yankı bulacağı merak konusu oldu.

İlgili Haberler

Evde kayıp büyük

Evde kayıp büyük

Süper Lig yolunda istikrarsız bir görüntü çizen Antalyaspor'da iç sahada alınan kötü sonuçlar can sıkıyor. Bu sezon evinde 7 maça çıkan Antalyaspor, 5'inci yenilgisini Bodrum FK karşısında aldı.