Osman Özköylü'nün sözleşme detayları belli oldu
Sezon sonuna kadar Osman Özköylü ile anlaşan Antalyaspor'un deneyimli teknik adama 25 milyon TL ödeyeceği ve aynı miktarda da şampiyonluk primi için anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Bülent Korkmaz ile yolların ayrılmasının ardından Osman Özköylü ile anlaşan Antalyaspor'un sunduğu sözleşme detayları belli oldu. 7 Numara YouTube kanalında verilen bilgiye göre Osman Özköylü, sezon sonuna kadar 25 milyon TL kazanacak.
Osman Özköylü'nün sözleşme detaylarında da dikkat çeken maddeler yer alıyor. Osman Özköylü'nün Antalyaspor'un şampiyon olup Süper Lig'e çıkması halinde 25 milyon TL daha alacağı da belirtildi. Osman Özköylü'nün görevine son verilmesi halinde ödenecek tazminat miktarının Antalyaspor'un o anki sıralamasıyla ilgili olduğu, kırmızı beyazlıların ilk 7 içerisinde yer alması halinde farklı, alt sıralarda yer alması halinde farklı bir miktarın ödeneceği belirtildi.
İlgili Haberler

Ego ve ‘Biz biliriz’ şımarıklığı!
Kötü bir dönemden geçen Antalyaspor'a yönelik eleştiriler devam ediyor. TSYD Şube Başkanı Şifa Çiçek, mevcut yönetiminin egosu sebebiyle destek alamadığını yazdı.

"Antalyaspor enerjisini ATSO'ya harcıyor"
Zor günlerden geçen Antalyaspor'da Başkan Mustafa Ergün'ün ATSO 14. Meslek Komitesi’ne aday olmasına yönelik eleştiriler devam ediyor. Gazeteci İbrahim Okumamış, Ergün’ün enerjisini ATSO'ya harcadığı konusuna değinirken, odaklanılması gereken tek noktanın Antalyaspor olması gerektiğine vurgu yaptı.

Antalyaspor'da hedef Süper Lig mi, yoksa ATSO seçimleri mi?
Kayserispor karşısında şok bir yenilgi alarak Süper Lig yolunda büyük darbe alan Antalyaspor'da tartışmalar alevlendi. Antalyaspor Başkanı Mustafa Ergün'ün ATSO 14. Meslek Komite Adayı olmasına dikkat çekilirken, Antalyaspor’un gündeminin Süper Lig mi, ATSO seçimlerinin mi olduğu soruldu.