Rıza Perçin'den 'siyaset' tepkisi
Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaretiyle ilgili olarak yapılan eleştirilere yanıt verdi.
Hürriyet gazetesinde Salim Uzun'a konuşan Perçin şu sözlere yer verdi:
“Antalyaspor siyaset üstü bir kurum. Yaptığımız görüşmeleri bu bakış açısının dışına çıkaranlar kulübe zarar vermeye çalışıyor. Bunu yapamayacaklar. Antalyaspor’a zarar vermeye çalışanlarla aramıza mesafe koyacağız. Biz kiminle görüşmüşüz? Cumhurbaşkanımızla, Bakanlarımızla. Bunlar önemli şeyler. Bu görüşmeleri başka mecralara çekmeye çalışanlar kötü niyetli.
Cumhurbaşkanımız Antalyaspor’u yakından takip ediyor. Bizi görür görmez aldığımız 3 puan için tebrik etti. Emre Hoca’nın takımın başında kalmasının faydalı olduğunu söyledi. Biz de kendimizi, yapacaklarımızı anlattık. Memnun oldu. Bunlar önemli temaslar.”
İlgili Haberler
Güray Vural: Biz iyi bir takımız
Ümraniyespor karşısında attığı 2 golle galibiyetin mimari olan Antalyaspor kaptanı Güray Vural, iyi bir takım olduklarını ve taraftarın kendilerine inanmasını söyledi.
Ümraniyespor - Antalyaspor : 1-2 (Maç sonucu)
Antalyaspor, 1. Lig’in 7. haftasında Ümraniyespor'a konuk oldu.
Antalyaspor, Osman Özköylü ile anlaştı
Teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran TFF 1. Lig ekibi Antalyaspor, Osman Özköylü ile anlaştı.