Saric Empoli yolcusu
Antalyaspor’da kadroda düşünülmeyen Dario Saric'e İtalya Serie B takımlarından Empoli talip oldu.
Yabancı kontenjanı sebebiyle Antalyaspor’dan ayrılması beklenen Dario Saric'e talip çıktı. Kırmızı beyazlılarda lisansı da çıkarılmayan Saric'e İtalya Serie B ekiplerinden Empoli talip oldu.
İtalyan gazeteci duyurdu
Antalyaspor'da lisansı çıkarılmayan ve bu sezon hiçbir maçta forma giymeyen Boşnak futbolcunun Empoli forması giyebileceği belirtildi. İtalyan gazeteci Gianluigi Longari, Saric'in bonservisiyle Empoli'ye transfer olabileceğini aktardı.
İlgili Haberler

Antalyaspor Yöneticisi Fatih Demirtop için soruşturma açıldı!
Pek çok adli vakada adı geçen Antalyaspor yöneticilerine bir yenisi daha eklendi. Antalyaspor A.Ş. ve Antalyaspor Kulübü yöneticisi Fatih Demirtop hakkında Antalya Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yolsuzluk davası sanıklarından F. S.’nin tahliye edilmesi için 900 bin Euro aldığı iddiasıyla Adalet Bakanlığı’nın ardından Antalya Barosu Disiplin Kurulu da soruşturma başlattı.

Taraftara "Maçı evinizde izleyin" demişti! İstifa etti...
Antalyaspor'un evinde Sarıyer'e 2-1 mağlup olduğu maçta futbolcuları protesto eden taraftara "Maçı evinizden izleyin" diyen yönetim kurulu üyesi Ali İzzet Şengel, görevinden istifa etti. Şengel'in sosyal medya hesabından Başkan Mustafa Ergün ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, "Siz hiç yaşarken abinizi kalbinize gömdünüz mü? Yolun açık olsun abi" sözlerini paylaşması dikkat çekti.

Boluspor maçı öncesinde 3 sakatlık
Liglere verilen milli ara sona ederken hafta sonu Boluspor'a konuk olacak Antalyaspor'da 3 isim sakatlık sorunu yaşıyor. Veysel Sarı’nın maça yetişebileceği, Safuri ve Doğukan Sinik'in ise forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.