Antalya ve Antalyaspor haber merkezi
Antalyam

Saric’in talipleri arttı

Kadrosundaki 10 yabancı futbolcudan en az 4’ünü göndermek zorunda olan Antalyaspor’da, Samuel Ballet ve Jespeer Ceesay’den sonra Dario Saric de yabancı liglerden teklif almaya başladı. Boşnak oyuncuyu, Yunanistan’ın Iraklis ve İngiltere’nin Lincoln City ile Bolton Vanderers takımları kadrosuna katmak istiyor.

Fatih Yılmaz

Önümüzdeki sezon mücadele edeceği Trendyol 1. Lig’de 6+2 yabancı kuralına göre kadrosunu şekillendirmesi gereken Antalyaspor’da, gidecek olan futbolcular merak ediliyor. Kadrosunda 10 futbolcu bulunan ve en az 4’ü ile yolları ayırması gereken kırmızı-beyazlı ekip, gelen teklifleri değerlendiriyor.

Mevcut takımdan Samuel Ballet’e çok sayıda kulübün ilgisi bulunurken, Jesper Ceesay’e de teklifler olduğu biliniyor. Son olarak Dario Saric ile Yunanistan ve İngiltere’den takımların ilgisinin olduğu öğrenildi. Avrupa basınından alınan bilgiye göre Yunanistan’ın Iraklis ve İlgiltere’nin Lincoln City ile Bolton Vanderers takımları Dario Saric’i renklerine bağlamak için nabız yokluyor.

27 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu, bu sezon Antalyaspor ile 28 resmi maça çıkıp 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. 1633 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, beklenen performansı sergileyemeyerek takımının bir alt lige düşmesine engel olamadı. (Antalya Gündem)

İlgili Haberler

Evde kayıp büyük

Evde kayıp büyük

Süper Lig yolunda istikrarsız bir görüntü çizen Antalyaspor'da iç sahada alınan kötü sonuçlar can sıkıyor. Bu sezon evinde 7 maça çıkan Antalyaspor, 5'inci yenilgisini Bodrum FK karşısında aldı.