Güneşli 28.4°C, Güneşli, Antalya

Sinan Boztepe'den 3 milyon Euro'luk seçim beklentisi

Geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısında 29 olan yönetim kurulu üye sayısını 15’e düşürmeyi planladıklarını ifade eden Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’nin planı belli oldu. Boztepe’nin söz konusu hedefini gerçekleştirmesi halinde 3 milyon Euro’luk kaynağın ortaya çıkması hedefliyor.

Sinan Boztepe'den 3 milyon Euro'luk seçim beklentisi

Yaşanan mali sorunlar sebebiyle kaynak yaratmak için büyük mesai harcayan Antalyaspor A.Ş. Başkanı Sinan Boztepe, sponsorluk görüşmelerinin yanı sıra yönetim kurulundan da destek almak için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısında 29 olan yönetim kurulu üye sayısını 15’e düşürmeyi istediklerini söyleyen Boztepe’nin kafasındaki plan da belli oldu.

200’ER BİN EURO İSTENİYOR

Antalyaspor Kulübü’nün de ‘güven tazeleme’ çağrısında bulunduğu Başkan Sinan Boztepe, genel kurulun yapılması halinde yönetim kurulundaki üye sayısını 15’e düşürmeyi ve her bir üyeden hibe yapmasını planlıyor. Kulübe fazla zaman ayıramayan yöneticilerle yollarını ayırıp, hali hazırda devam eden 7 üyeye 8 ismi daha dahil ederek yola devam etmeyi isteyen Boztepe, her bir üyeden en az 200 bin Euro olmak üzere toplamda 3 milyon Euro civarında hibe etmelerini isteyecek.

ERGÜN’ÜN TUTUMU ÖNEMLİ

Başkan Sinan Boztepe’nin söz konusu projesini hayata geçirebilmesi, Mustafa Ergün başkanlığındaki Antalyaspor Kulübü’nün tutumuna bağlı. Sinan Boztepe’nin başkanlık yaptığı Antalyaspor A.Ş.’ye “güven tazeleme” çağrısında bulunan Antalyaspor Kulübü, seçim kararı alınması halinde tek başına yeni bir başkanı belirleme hakkını elinde bulunduruyor. Yüzde 59’luk hissenin sahibi olan Antalyaspor Kulübü, aday çıkarmaması halinde ise Sinan Boztepe’nin planı hayata geçirilebilecek ve yaklaşık 3 milyon Euro’luk bir giriş sağlanacak. (Lider)

Antalyam.com
Antalyam.com