Süper Lig’de hayal kırıklığı yaşadığı bir sezon geçiren Antalyaspor, kadrosuna önemli takviyeler yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Doğukan Sinik, Erdal Rakip ve Helton Leite’yi renklerine bağlayan Akdeniz ekibi, savunmaya, orta sahaya ve hücum bölgesine takviye planlarken, gündeme Lazio’nun Cezayirli futbolcusu Mohamed Fares geldi.
Maaşı fazla geldi
İtalya merkezli LaLaziosiamonoi internet sitesinin haberine göre, Lazio’da kadroda düşünülmeyen 26 yaşındaki sol kanat oyuncusuna Torino ile birlikte Antalyaspor kiralama önerisiyle talip oldu. 1.3 milyon Euro kazanan deneyimli futbolcunun maaş yükünü çekmeye yanaşmayan Antalyaspor, transferden çekildi. İtalyan ekibi Torino’nun da aynı sebepten dolayı transferden vazgeçtiği öne sürüldü.
Bu sezon süre alamadı
2020-2021 sezonu başında 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Lazio’ya transfer olan Cezayirli futbolcu, sırasıyla Genoa ve Torino’ya kiralandı. Bu sezonun ilk yarısını Lazio’da geçiren Fares, hiç süre alamazken, sezon başında ciddi bir sakatlık yaşayarak uzun süre sahalardan uzak kaldı.