Antalyaspor’un 19 Haziran’da yapılacak genel kurulu öncesi başkanlık için çalışan ve yönetimini oluşturmaya çalışan eski yöneticilerden Bülent Kaya, ani bir kararla başkan adaylığından vazgeçti. Kaya’nın kararının ardından gözler mevcut başkan Rıza Perçin’e çevrildi.
Antalyaspor’da 19 Haziran’da yapılacak seçimli genel kurul öncesi başkanlık için çalışma yapan eski yöneticilerden Bülent Kaya, aday olmaktan vazgeçti. Son günlerde camianın önde gelen isimleriyle görüşerek güçlü bir yönetim kurmak isteyen Kaya, yaptığı değerlendirmelerin ardından bu kararından vazgeçtiğini bildirdi.
Mevcut yönetimde 4-5 isimle birlikte yola devam etmek ve güçlü bir yönetim kurmak için temaslarda bulunan Kaya’nın, aklından geçen isimleri yönetime girmesi için ikna edemediği öğrenildi. Mevcut yönetimden başkan Fatih Demirtop ve Hakan Kayaarası olmak üzere 4 veya 5 isimle devam etmeyi planlayan Kaya, kulübe özellikle finansman kolaylığı sağlayacağını düşündüğü iş insanları ile yaptığı görüşmelerden beklediği sonucu alamadığı öğrenildi.
Bülent Kaya’nın adaylıktan vazgeçmesi, gözlerin tekrar mevcut başkan Rıza Perçin’e çevrilmesine neden oldu. “Aday değilim ancak kimse aday olmazsa kulübü sahipsiz bırakmam” diyen Perçin’in bu gelişme üzerine nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor. (Antalya Gündem)