Güneşli 30°C, Güneşli, Antalya

Antalyaspor'da iki antrenörün işine son verildi

Personeline 3 aydır maaş veremeyen Antalyaspor’da işten çıkarmalar devam ediyor. A Milli futbol takımının ve Antalyaspor’un eski kalecilerinden, futbol okulu direktörü Ömer Çatkıç’ın kulüpteki görevine son verildi. Çatkıç ile birlikte kaleci antrenörü Adem Akbel de gönderildi. Görevine de son verildi.

Antalyaspor'da iki antrenörün işine son verildi

Aylardır personeline maaş veremeyen Antalyaspor’da işten çıkarmalar devam ediyor. Yaklaşık 40 yıldır kulüp doktorluğunu yapan Burhanettin Çalım ve uzun yıllardır takımı taşıyan şoför Ayhan Özlü’nün ardından, futbol okulu direktörü Ömer Çatkıç’ın görevine de son verildi.

Futbolculuk yıllarında A Milli Futbol Takımı ve Antalyaspor’un kalesini de koruyan Ömer Çatkıç, futbol okulu direktörlüğü ve genç futbolcuların forma giydiği İlkışıkspor’un antrenörlüğünü yapıyordu. Ömer Çatkıç ile birlikte altyapıda kaleci antrenörlüğü yapan Adem Akbel’in görevine de son verildi.

Antalyam.com
Antalyam.com