13 Eylül 2026 Pazar
Antalyam

Antalyaspor Lis'i kaçırdı Cuesta'yı getiriyor

Göztepe’nin önerdiği Mateusz Lis için ağır davranan ve başarılı kaleciyi kaçıran Antalyaspor, 34 yaşındaki Aris'in İspanyol kalecisi Julian Cuesta'nın transferini bitirme aşamasına getirdi.

Antalyaspor kaleci arayışlarında sona geldi. 2. Başkan Emrah Çelik'in basın toplantısında anlaştık dediği ismin Aris forması giyen Julian Cuesta olduğu öğrenildi.

Göztepe tarafından 2 hafta önce Mateusz Lis'in önerildiği Antalyaspor, ilk olarak başarılı kaleciye onay vermedi. 350 bin Euro maaşı bulunan Lis, Fenerbahçe maçında gösterdiği performansın ardından takımdan kalmasına karar verilince daha sonra fikir değiştiren Antalyaspor'a olumsuz dönüş yapıldı.

Bunun üzerine yeniden Cuesta ile temas kuran Antalyaspor, transferi bitirme aşamasına getirdi

İlgili Haberler

Güray Vural: Biz iyi bir takımız

Ümraniyespor karşısında attığı 2 golle galibiyetin mimari olan Antalyaspor kaptanı Güray Vural, iyi bir takım olduklarını ve taraftarın kendilerine inanmasını söyledi.