19 Haziran’da yapılacak genel kurul öncesi gelecek yılın planlamasına başlayan Antalyaspor, teknik direktör arayışlarına başladı. Görüşülen isimler arasında Osman Özköylü’nün en güçlü aday olduğu, Tahsin Tam, İsmet Taşdemir ve Mehmet Altıparmak’ın da güçlü adaylar arasında bulunduğu öğrenildi.
Ligden düşen ve önümüzdeki sezon Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan Antalyaspor, 19 Haziran’da yapılacak seçimli genel kurul öncesi gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı. İlk iş olarak teknik direktör konusunda karar vermeye çalışan kırmızı-beyazlı takım, 4 isim üzerinde yoğunlaşıyor.
4 İSİM ÖN PLANA ÇIKIYOR
Antalyaspor’un temasta olduğu isimlerin Osman Özköylü, Tahsin Tam, İsmet Taşdemir ve Mehmet Altıparmak olduğu öğrenildi. Adaylar arasında en güçlü ismin Osman Özköylü olduğu öğrenilirken, alternatif isimlerle de temasların devam ettiği öğrenildi.
OSMAN ÖZKÖYLÜ 19 TAKIM ÇALIŞTIRDI
Teknik adamlık kariyerinde çok sayıda takımda görev yapan Osman Özköylü, son olarak Esenler Erokspor’da görev yapmıştı. 2007 yılında Turanspor’da başladığı kariyerinde Erzurumspor, Defne Anadolu, Elazığspor, Denizlispor, Erciyesspor, Sincan Belediyesi Ankaraspor, Şanlıurfaspor, Adana Demirspor, Sivasspor, Samsunspor, Adanaspor, Boluspor, 1461 Trabzon FK, Altay, Pendikspor, Manisa FK, Iğdır FK ve Esenler Erokspor’u çalıştıran 55 yaşındaki teknik adam, play-off finali öncesi İstanbul ekibiyle yollarını ayırmıştı.
TAHSİN TAM ANTALYASPOR’DA GÖREV YAPMIŞTI
Antalyaspor Yönetimi’nin listesinde yer alan isimlerden Tahsin Tam, Bursaspor camiasının yakından tanıdığı bir isim. Futbolculuk kariyerine Bursaspor altyapısında başlayan Tahsin Tam, İnegölspor, Bozüyükspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Gebzespor, Gönenspor, Kestel Belediyesi GSK ve Gemlikspor gibi takımlarda forma giydi. Teknik direktörlük kariyerine Bursaspor altyapısında başlayan Tam, Gaziantepspor, Göztepe, Sivasspor ve Antalyaspor gibi kulüplerde yardımcı antrenörlük görevleri üstlendi. Antalyaspor’da 2019-2020 sezonunda Bülent Korkmaz’ın ekibinde görev yapan Tam, daha sonra Bodrumspor, Karacabey Belediyespor, Bursaspor, Çorum FK ve Ankara Keçiörengücü gibi takımlarda görev yaptı.
ALTIPARMAK VE TAŞDEMİR DE LİSTEDE Antalyaspor Yönetimi’nin görüşme halinde olduğu isimlerden Mehmet Altıparmak da çok sayıda takımda görev almıştı. İsmet Taşdemir ise Bodrum FK’daki görevinde elde ettiği başarılar ile adından söz ettirmişti. (Antalya Gündem)