13 Eylül 2026 Pazar
Antalyam

Levent Ördek iki başlı sistemden dolayı vazgeçti

Süper Lig’e veda eden Antalyaspor A.Ş.’de Başkan Rıza Perçin’in seçim kararı almasının ardından başkanlık için adı geçen Levent Ördek, geri adım attı. Ördek, Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün’ün başkanlığı bırakmak istememesi üzerine başkanlık düşüncesinden vazgeçti.

Süper Lig’den düşen Antalyaspor’da taraftarın istifa çağrılarının ardından seçim kararı alan ve adayın çıkması halinde aday olmayacağını duyuran Rıza Perçin’in bu hamlesinin ardından adı başkanlık için geçen Levent Ördek, düşüncesinden vazgeçti.

Özellikle son 2 günde başkanlık için çalışma yapan ve bütçe araştırmasına giren Ördek’in Antalyaspor A.Ş’nin yüzde 56 hisselerini elinde bulunduran Antalyaspor Kulübü'nün Başkanı Mustafa Ergün’ün görevini bırakmaya sıcak bakmaması üzerine geri çekildiği iddia edildi. Çift başlı sistemde başarılı olamayacağını düşünen Ördek’in seçimlerde aday olmayacağı öğrenildi.

İlgili Haberler

Güray Vural: Biz iyi bir takımız

Ümraniyespor karşısında attığı 2 golle galibiyetin mimari olan Antalyaspor kaptanı Güray Vural, iyi bir takım olduklarını ve taraftarın kendilerine inanmasını söyledi.