2019-2020 sezonunda Alanyaspor’u çalıştıran Erol Bulut’un, ikinci Antalya görevi başlıyor. Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran Antalyaspor, 50 yaşındaki teknik adamla 1.5 yıllık anlaşmaya vardı.
Emre Belözoğlu’nun görevden ayrılmasının ardından ilk görüşmede prensip anlaşmasına varan Antalyaspor ile Erol Bulut, masada da mutabakata vardı. Perşembe günü akşam saatlerinde Antalya’ya gelen ve ilk görüşmeyi gecenin geç saatlerine kadar yapan taraflar, masadan mutlu kalktı. Dün öğle saatlerinde ikinci kez bir araya gelen taraflar el sıkıştı ve 1.5yıllık anlaşmaya vardı.
PAZARLIK UZUN SÜRDÜ Antalyaspor ile Erol Bulut arasında görüşmeleri uzatan en önemli detay maddi konular oldu. İlk etapta taraflar arasında büyük farklar ortaya çıkarken, sonrasında yapılan görüşmelerde bu konu da aşıldı. Orta noktada buluşan taraflar, el sıkışarak masadan kalktı.
ALANYA’YI AVRUPA’YA TAŞIDI 2019-2020 sezonundan sonra ikinci kez Antalya’da göreve başlayacak Erol Bulut, Alanyaspor’da gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Turuncu-Yeşillilerle muhteşem bir sezon geçiren Erol Bulut, Antalya ekibinin tarihinde ilk kez Avrupa biletini almasını sağlayan teknik adam olmuştu. Sezonun tamamlanmasının ardından Fenerbahçe’nin teklifini kabul eden deneyimli çalıştırıcı, yoluna İstanbul’da devam etti. (Lider)