Sinan Boztepe’den 18 milyon euroluk yatırım ! İtibar suikasti direkten döndü
Antalyaspor Kulübü (Dernek) seçiminden sonra Antalyaspor A.Ş Başkanı Sinan Boztepe’yi yıldırmak, görevden uzaklaştırmak için 4 koldan adeta saldırı düzenleniyor.
Sinan Boztepe'nin iş yerine haciz geldiği ve işsiz kaldığı iddiasının ortaya atılmasının ardından gerçeğin tam tersi olduğu ortaya çıktı.
Başkan Sinan Boztepe'nin fabrikası için yeni bir yer satın aldığı ve 18 milyon Euro da yatırım yaptığı ortaya çıktı.
İş yerine haciz geldiği haberlerinin ardından Haberimiz Var'a açıklamada bulunan Boztepe, "OSB No:5 adresindeki fabrikayı kiraladığını 5 yıllık sözleşme yaparak, yatırım yaptığını belirten Boztepe, "Mülk sahibi sözleşmem varken fabrikayı tahliye etmemi istedi. Ben de sözleşmenin bitmediğini, yatırım yaptığımı söylememe karşın aramızda husumet oluştu. Mahkemelik olduk. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kiralık fabrikamın tam karşısında bulunan No 6 adresindeki fabrikayı satın aldım. Tam tamina 18 milyon Euro yatırım yaptım, tüm makineleri yeni satın aldığım fabrikaya taşıdım. Mahkemelik olduğum kiralık fabrikayı ise bu süreçte depo olarak kullandım. Mahkeme kararı çıktıktan sonra da mülk sahibi icra yoluyla tahliye etti. İşyerimizi de sahip çıkmasını biliriz. Antalyasporumuza da sahip çıkmasını biliriz. Kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.
2 sene sonra yayın geliri gelecek
Sinan Boztepe'nin özel is yerinde bu gelişmeler yaşanırken, Antalyaspor'da 2 sene sonra yayın geliri kasaya girecek. Son 2 senede temlikler sebebiyle paraya ulaşamayan Antalyaspor'da gelecek sezon yaklaşık 7 milyon Euro yayından gelir bekleniyor.
İlgili Haberler

Ego ve ‘Biz biliriz’ şımarıklığı!
Kötü bir dönemden geçen Antalyaspor'a yönelik eleştiriler devam ediyor. TSYD Şube Başkanı Şifa Çiçek, mevcut yönetiminin egosu sebebiyle destek alamadığını yazdı.

Puan ortalaması Süper Lig'den uzaklaştırıyor
Sezonun ilk 10 haftasında 15 puan toplayan ve zirvenin çok uzağında kalan Antalyaspor'un performansı Süper Lig için endişe yaratıyor. 2001-2002 sezonundan bu yana adı 1. Lig olan ikinci kademe ligde 7'nci sezonunu geçiren Antalyaspor, ilk 10 haftalar göz önünde bulundurulan sezonlar içerisinde en kötü dönemlerinden birisini yaşıyor.

"Antalyaspor enerjisini ATSO'ya harcıyor"
Zor günlerden geçen Antalyaspor'da Başkan Mustafa Ergün'ün ATSO 14. Meslek Komitesi’ne aday olmasına yönelik eleştiriler devam ediyor. Gazeteci İbrahim Okumamış, Ergün’ün enerjisini ATSO'ya harcadığı konusuna değinirken, odaklanılması gereken tek noktanın Antalyaspor olması gerektiğine vurgu yaptı.